Blog, Noutati

Cu Velo Sock iti mentii locuinta curata si bicicleta in tendinte

Un mijloc de transport foarte sanatos si foarte popular in tarile civilizate, bicicleta a devenit pentru tot mai multi romani un vehicul indispensabil, economic si ecologic. Cum incepe sa se faca tot mai frig, trebuie sa cautam rapid un loc potrivit in care companionul nostru de drum isi poate petrece lunile reci.

Nimanui nu-i place sa-si tina bicicleta in scara blocului sau in alte locuri mai mult sau mai putin publice. Doar gandul ca ar putea fi atacata de rugina sau ar putea ajunge pe mainile unui hot ne da fiori. Unde ar putea fi mai in siguranta decat acasa? Pentru cei care stau la casa, lucrurile sunt cat se poate de simple, dar ce e de facut in cazul apartamentelor sau garsonierelor?

Aproape toti ciclistii urbani aleg sa-si stocheze bicicletele in interior. Cu toate acestea, anvelopele incarcate cu detritus si noroi, lanturile uleioase si, uneori, prejudecatile si restrictiile impuse de colegii de apartament sau/si proprietari provoaca serioase batai de cap. Compania letona Velo Sock a dezvoltat un produs inovator care va ajuta sa pastrati casa curata si ordonata in cel mai elegant mod posibil.

„Sosetele” elastice sunt fabricate din poliester si spandex. Disponibile in paisprezece modele cu adevarat moderne si uimitoare, acestea se potrivesc pe orice cadru de bicicleta, se muleaza pe anvelope in mai putin de un minut si pastreaza spatiul curat. Mai mult decat atat, produsul se dovedeste util in deplasari cu masina sau cu transportul public. Menite sa tina murdaria la distanta, sosetele sunt usor de intretinut, fiind lavabile. Puteti crea propriul design personalizat, insa pretul creste de la 59 € la 85 €.

Echipament pentru adulti

Echipament pentru copii

Echipament pentru bagaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *