Blog, Media, Noutati, Stiri, Transport si depozitare

Thule prezinta UpRide, un suport inovativ pentru transportul bicicletelor

Thule UpRide promite sa satisfaca toate cerintele celor care vor sa-si transporte bicicletele in siguranta si cu eleganta. Acesta protejeaza cadrul bicicletei si este usor de manevrat. Noul suport universal de biciclete este proiectat astfel incat prinderea sa se faca in X doar de roata din fata, in timp ce o curea cu clichet fixeaza roata din spate de suport. Tinand cont de faptul ca nici o parte a suportului nu intra in contact cu cadrul bicicletei, Thule UpRide este ideal pentru transportul bicicletelor cu cadre din carbon sau alte cadre sensibile.

Gratie designului versatil, acesta poate acomoda orice bicicleta, indiferent de tipul de cadru, sistemul de franare, suspensie sau dimensiunea rotilor. Thule UpRide poate transporta biciclete de la 20″ la 29″ , cu ampatamente de maxim 1240 mm, anvelope de pana la 3″ (sau chiar pana la 5″, prin adaugarea unui adaptor separat) si o greutate de 20 de kg. Prin urmare, este suficient de puternic si pentru bicicletele electrice.

Montarea suportului pe masina se face rapid, usor si sigur. Pentru a-l asigura impotriva furtului, Thule UpRide poate fi prins de plafon, iar bicicleta poate fi blocata de suport cu un cablu integrat antifurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *