Blog, Media, Noutati, Stiri, Video

Garmin contraataca GoPro cu VIRB 360, o camera de actiune extrem de robusta si stabila

Liderul mondial in materie de navigatie GPS lanseaza o camera sferica de actiune care imortalizeaza imagini la 360 de grade, orizontal si vertical. Aceasta are capacitatea de a inregistra clipuri video la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 5.7K. Garmin VIRB 360 va fi disponibila pentru cumparare de luna viitoare, cu mult inainte ca recent anuntata GoPro Fusion sa fie pusa la vanzare. Uita de procesul indelungat de editare! Cele trei moduri ale stabilizarii sferice 4K asigura un videoclip fara intreruperi, fie ca te aventurezi pe carari de munte mai mult sau mai putin batatorite sau exersezi scheme complicate pe asfalt. Patru microfoane incorporate completeaza experienta 360. Senzorii integrati, precum GPS si GLONASS, barometrul, accelerometrul si multe altele ofera optiuni de suprapuneri de nenumarate date, personalizate cu G-Metrix in realitatea augmentata la 360 de grade.

In afara de functia video, noul gadget surprinde chiar si fotografii la 360 de grade, in rafala, secventiale si fotografii Travelapse™ pana la 15 megapixeli. Mai mult decat atat, acesta poate fi controlat prin comenzi vocale, permitandu-ti, de asemenea, sa editezi videoclipuri si sa le transmiti in timp real pe YouTube® si pe Facebook® atunci cand te deplasezi. Folosind aplicatia gratuita VIRB Mobile, conectezi camera la dispozitivele tale Apple® sau Android™ compatibile. Cu o singura atingere a camerei cu telefonul, acesta se transforma in telecomanda.

Prevazuta cu un obiectiv de sticla ranforsat, pe care il poti inlocui cu usurinta fara unelte, Garmin VIRB 360 este rezistenta la apa pana la 10 metri. Camera poate filma timp de peste o ora cu o singura incarcare a bateriei. Aceasta are un ecran usor de citit, chiar si in lumina directa a soarelui, care afiseaza valori simple, durata de viata a bateriei, capacitatea de stocare, starea conectivitatii la Internet si modul de fotografiere. Garmin Virb 360 se conecteaza prin WiFi, Bluetooth, ANT + si NFC.

Pretul noului dispozitiv marca Garmin este 799.99 US $/649.99 UK £. Pentru mai multe informatii, inclusiv specificatiile complete, consultati Garmin.com/VIRB360.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *