Blog

GoPro HERO 4 va „învata” cateva lucruri noi dupa update-ul din februarie 2015

Desi au trecut aproape trei luni de cand a fost lansat, în afara de un mic patch de care s-a bucurat imediat dupa, software-ul GoPro HERO 4, a ramas cam la fel de atunci.

Spre bucuria utilizatorilor, compania va livra în februarie un pachet de update din care, mica si desteapta camera de actiune, va învata tot felul de lucruri noi! Cu totii stim(iar daca nu stiam, aflam acum) ca, GoPRO HERO 4 este disponibil în doua variante si anume:

HERO4 Silver: Varianta mai ieftina(aproximativ 1750 RON), care dispune de display cu touchscreen;

hero4silver
HERO4 Black: Varianta putin mai scumpa(aroximativ 2200 RON), care nu se bucura de display cu touchscreen, însa beneficiaza de un procesor mai puternic, ce va permite utilizatorilor sa filmeze videoclipuri de rezolutie mare, la frame rate-uri mai mari;

hero4black
Update-ul din februarie aduce cate ceva nou pentru ambele modele. Asadar, lucruri pe care, ambele le vor primi dupa update:

  • Time Lapse Video: Da, da, GoPRO facea oricum time lapse, dar spre deosebiere de pana acum, nu mai este nevoie ca utiliztorii sa-si bata capul cu punerea lor în mod manual într-un video. Dupa update, vom putea salva automat time lapse-ul ca si video!
  • 30/6 Burst mode: Vom putea trage 30 de poze în 6 secunde. HERO4 poate trage si 30 de poze într-o secunda, dar acest mod este facut pentru a trage poze cand facem sporturi care ne tin foarte mult în aer, cum ar fi snowboarding sau dirtbiking.
  • Auto-rotate: Cati dintre utilizatorii GoPRO nu-si doreau asta de ani de zile? Ei bine, dupa update, HERO 4 va ”simti” cand e cu susul în jos si va roti videoclipul în mod adecvat. Bineînteles, orientarea se va bloca imediat ce se va apasa butonul record.

Lucruri unice pe care le vor avea cele doua modele, separat:

Optiuni valabile doar pe GoPRO HERO 4 Black Edition:

  • Inregistrare video în 240 FPS la 720P, pentru un mega-slow-motion, High-Resolution nefiind un compromis;
  • Inregistrare video în 60 FPS la 2.7 K;

Optiuni valabile doar pe GoPRO HERO 4 Silver Edition:

  • Dupa update, singurul lucru nou pe care acesta din urma îl aduce este de a „marca” momente din video, în timp ce filmam. Un mic tweak care ne va ajuta sa vizualizam momentele cu adevarat importante, atunci cand filmam pentru ore în sir.

Lamuriri de la Rick Loughery (GoPRO) la CES 2015:

 

Articol oficial GoPRO

ARTICOLE ASEMANATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *