Blog, Media

GoPro lanseaza Hero 4 Session, cel mai compact gadget de actiune

Vacanta înseamna în primul rand momente memorabile. De aceea, trebuie neaparat sa strecurati în bagaj si un gadget de actiune. In plin sezon estival, compania GoPro anunta lansarea unei noi camere incredibil de compacte. Aproape de doua ori mai mica decat modelele anterioare, GoPro Hero 4 Session poate fi atasata cu usurinta oriunde, gratie sistemului de prindere ingenios. Fiind dotata cu functia Auto Image Rotation, nu vor mai fi necesare setari din meniu atunci cand veti modifica pozitia lentilei. „Juniorul” familiei GoPro sta foarte bine la capitolul „specificatii tehnice”. Carcasa este rezistenta la apa, camera inregistrand secvente subacvatice fara ajutorul unui accesoriu suplimentar pana la o adancime de 10 metri.

GoPro lanseaza Hero 4 Session, cel mai compact gadget de actiune A

Acest model nu are un ecran pentru meniu. GoPro Hero 4 Session include un senzor de 8 megapixeli si poate filma la rezolutie Full HD 1080/60p, poate înregistra secvente timelapse cu fotografii si poate fi controlata de la distanta cu ajutorul unui smartphone. Toate acestea sunt posibile prin apasarea unui buton… singurul controller aflat pe carcasa. Daca veti dori sa schimbati aceste setari, va trebui sa achizitionati o telecomanda speciala, botezata Smart Remote, sau prin aplicatia GoPro, care este disponibila gratuit. Durata de viata a acumulatorului este de 2 ore, iar rezolutia maxima la care poate filma este de 1440p. Incarcarea se face prin microUSB de la un laptop sau chiar de la un acumulator extern pentru smartphone. Mai mult decat atat, acest „cub magic” vine cu Wi-Fi si Bluetooth integrat, doua microfoane (înregistreaza sunet stereo) si functiile SuperView, Protune si Auto Low Light, consacrate deja pe restul camerelor din seria GoPro Hero 4.

GoPro lanseaza Hero 4 Session, cel mai compact gadget de actiune B

Noul GoPro Hero 4 Session suporta un card de memorie de pana la 64 GB. Camera va ajunge în magazine începand cu 12 iulie, la un pret destul de piperat de aproximativ 430 de euro. Clipul de prezentare este cu adevarat impresionant, scotand in evidenta performantele acestui gadget incredibil de compact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *