Blog

Forerunner 735XT, noul ceas multisport marca Garmin

La doar o saptamana distanta de la lansarea ceasului inteligent Vivomove, Garmin isi extinde linia de dispozitive cu GPS Forerunner XT cu un nou model multisport care urmareste progresul unui atlet 24/7. Acesta este inzestrat cu mai multe profiluri sportive (ciclism, alergare, drumetii, inot, schi fond, etc.), inclusiv cu un mod automat de triatlon care comuta profilurile, pe masura ce se face tranzitia de la inot la ciclism si, in final, la altetism, fara a incomoda sportivul. Mai mult decat atat, puteti adauga noi profiluri sportive. Dispunand de monitorizare a ritmului cardiac pe incheietura mainii, ceasul Forerunner 735XT are un ecran mare cu afisaj color, o curea din silicon moale, dar si un pret destul de piperat, si anume 450 de dolari.

Forerunner 735XT B

Pentru biciclisti, termenul „multisport” poate fi definit ca o sesiune mixta de sosea, munte si cyclo-cross. Prin urmare, Forerunner 735XT este compatibil cu sistemul de masurare a puterii Garmin Vector si accesoriile de urmarire Varia Radar care ii ajuta sa fie itotdeauna in siguranta in traficul urban. Pe langa tehnologia Garmin Elevate pentru masurarea pulsului, Forerunner 735XT beneficiaza si de senzori meniti sa monitorizeze numarul de pasi parcursi, timpul de alergare, numarul de calorii arse, dar si alte informatii utile. Noul terminal este compatibil si cu aplicația Strava Suffer Score, care masoara ritmul cardiac si il compara cu o baza de date, astfel ca, atat alergatorii ocazionali cat si atletii profesionisti pot vedea tot timpul cat de mult au fortat intr-un antrenament.

Acest ceas ofera certificare pentru rezistenta la apa de pana la 50 metri si o baterie ce functioneaza in modul de antrenament pana la 14 ore, iar ca ceas obisnuit are o autonomie ce poate ajunge cu usurinta la 11 zile. Sincronizati ceasul cu smartphone-ul si aveti acces rapid la muzica, putand fi anuntat imediat in legatura cu apelurile, email-urile si mesajele primite, dar si cu notificarile retelelor de socializare. Conectarea cu magazinul Garmin Connect IQ va permite sa descarcati aplicatii gratuite, fete diferite pentru ceas si multe altele. Utilizatorii pot sa isi monitorizeze toate exercitiile, iar prin comunitatea online Garmin Connect pot sa concureze impotriva prietenilor si se pot inregistra in diferite competitii.

Forerunner 735XT C

Ceasul Garmin Forerunner 735XT este disponibil in doua variante de culori, negru/gri sau albastru midnight/albastru frost. Puteti sa achizitionati suplimentar doua pachete ce includ si benzi pentru piept. Cel compus din ceas si o banda pentru alergat are pretul de 500 de dolari, iar cel compus din ceas si banda pentru triatlon costa 600 de dolari.

1 thoughts on “Forerunner 735XT, noul ceas multisport marca Garmin

  1. Andrei spune:

    Daca va mai chinuiți puțin, puteți face articolul imposibil de citit 🙂
    Dispozitiv polivalent – ceas
    Certificare pentru rezistența la apa – ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *