Blog

Simulatorul Ebove B\01 aduce mountainbikeing-ul la tine în casa

E iarna si nu toti dintre noi putem lua pur si simplu mountain bike-ul, la o tura prin padure. Ori e prea multa zapada, ori e noroi, ori e prea frig si nu dispunem de echipamentul adecvat, ori toate trei. De asemenea, suntem putini cei care ne gandim sa achizitionam înca o bicileta si anume un fatbike pentru a ne tine pasiunea vie si în sezonul destinat sporturilor de iarna.

La recentul eveniment CES 2015, Norvegienii de la Activetainment au prezentat bicicleta Ebove B\01, care vrea sa fie un simulator mountain bike pentru interior.

ebove b01

Dispunand de lucruri cum ar fi ghidon manevrabil si o roata giroscopica, ce ajuta la balansul bicicletei, aceasta doreste a replica pe deplin experienta mountainbikeing-ului. Potrivit dezvoltatorilor, bicicleta îsi schimba automat incline-ul si decline-ul, îsi ajusteaza rezistenta pedalierului si permite schimbarea manuala a treptelor de viteza de catre biciclist, în functie de terenul simulat.

Mai mult, experienta virtuala este îmbunatatita de un touchscreeen de 14 inci, care afiseaza videoclipuri 3D cu piesaje si împrejurimi de afara. Nici functionalitatea de multi-player nu o putem considera o surpriza în ceea ce priveste acest super-simulator. Deci, putem „iesi” cu prietenii la o tura, daca dispun si ei de o bicicleta Ebove B\01.

 

Este un proiect start-up, nu stim înca ce preturi va avea, însa cu siguranta este un concept pe cinste!

 

Noua, sincer ne-a atras atentia! Voi? Ce parere aveti? Ati investi într-o asemenea jucarie?

 

ARTICOLE ASEMANATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *