Blog, Accesorii, Media, Noutati, Video

Sistemul de masurare a puterii Garmin Vector este acum compatibil cu pedalele Shimano Ultegra

Inca de cand sistemul de masurare a puterii integrat in pedale anuntat de Garmin a devenit realitate, s-au folosit ca suport pedalele Look, compatibile doar cu placutele Look Keo. Acum, compania a lansat un kit care va permite sa utilizati pedalele Shimano si placutele aferente acestora.

In prezent, nu puteti achizitiona un sistem Garmin Vector/Shimano ca un pachet complet. In primul rand, aveti nevoie de pedale Shimano Ultegra PD-6800 (119.99 £). In al doilea rand, trebuie sa cumparati sistemul de masurare a puterii integrat in pedale Garmin Vector: fie Vector 2 (1199 £), care masoara puterea de la ambele picioare, fie Vector 2S (749.99 £), optiune pentru un singur picior. In al treilea rand, aveti nevoie de kit-ul de cartuse Vector pentru pedalele Shimano Ultegra PD-6800. Acesta este evaluat la 99.99 £. In final, veti plati 219.98 £ (costul pedalelor si al cartuselor) in plus pentru a utiliza sistemul de masurare a puterii Vector cu pedalele si placutele Shimano.

Evident, aceasta este o modalitate mai costisitoare de a face lucrurile decat folosind pur si simplu pedalele compatibile Look Keo incluse in sistemul de masurare a puterii Garmin Vector. In esenta, kit-ul DIY de cartuse Vector este alcatuit dintr-un adaptor pentru ax Shimano, un instrument de indepartare a cartusului si cateva piese de schimb, piulite, saibe si separatori, in cazul in care unele sunt pierdute sau deteriorate in timpul efectuarii schimbului. Noile cartuse de pedale Vector Shimano va permit sa extrageti cartusele si axele pedalelor Garmin Vector 2, sa introduceti axele in interiorul noilor cartuse Shimano, apoi sa le transferati in interiorul pedalelor Shimano PD-6800. Acest proces nu necesita unelte speciale care nu sunt furnizate in kit.

E simplu ca „buna-ziua”, dar merita investitia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *