Blog, Accesorii, Media, Noutati, Video

Oi! Knog reinventeaza soneria pentru bicicleta

Soneriile pentru biciclete au fost condamnate inca de cand au fost inventate de britanicul John Richard Dedicoat, in anul 1877. Intre timp, omul a pasit pe Luna, a clonat o oaie, a creat sute de stiluri diferite de biciclete performante, dar nu a reusit sa slefuiasca acest dispozitiv simplu. Compania australiana Knog, renumita pentru antifurturile si sistemele sale de iluminat excentrice, a proiectat o sonerie complet noua cu un sunet frumos, al carei stil remarcabil si ale carei materiale alese intruchipeaza personalitatea unui ciclist. Oi imbratiseaza o varietate de genuri, de la bicicletele vintage pana la cele de sosea, fara a-si compromite functia.

Oi se infasoara in jurul ghidonului, nu iese in evidenta si nu ocupa mult spatiu. Este atat de discreta incat ar putea trece neobservata. Soneria este disponibila in cinci variante cu finisaje diferite, (de la stanga la dreapta) aluminiu, titan, alama, cupru si negru, care se camufleaza perfect pe un ghidon de aceeasi culoare, si doua dimensiuni, potrivindu-se pe aproape toate barele cilindrice. Versiunea mica este dedicata ghidoanelor obisnuite de 22.2 mm, cu „distantiere” incluse în ambalaj, iar cea mare celor de pana la 31.8 mm. Oi se potriveste, de asemenea, pe orice bara aero cu o sectiune cilindrica de 16 mm (de obicei, in apropierea pipei). Ambele au o clema mare de 15 mm, cu un singur surub Phillips care fixeaza soneria in pozitie.

Oi B

Dispozitivul nu e ieftin, dar este cu siguranta accesibil. Avand in vedere ca ar putea sa reziste foarte bine o viata intreaga si ca poate fi uitilizat si ca un „sistem de gestionare a cablurilor”, pare a fi o afacere pe cinste. O sonerie standard costa 26 $, o versiune de titan putand fi achizitionata pentru 47 $. Livrarile vor fi efectuate incepand cu luna august.

Oi D

ARTICOLE ASEMANATOARE

4 thoughts on “Oi! Knog reinventeaza soneria pentru bicicleta

 1. costel spune:

  doresc sa achizitionez o asemenea sonerie imediat ce este disponibila

  1. Cristi Radulescu spune:

   Va anuntam prin email, imediat ce este disponibilia! 🙂

 2. Rachieru Adrian spune:

  Buna ziua m-ar interesa sa achiziționez si eu 2 bucati de dispozitiv sonerie. Multumesc

  1. Cristi Radulescu spune:

   Buna ziua si multumim pentru interes. Va rugam sa trimiteti un email pe [email protected] cu datele de contact (nr. de telefon, adresa) pentru a prelua comanda! Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *