Blog, Ciclism, Lifestyle

Ride2Love joaca online rolul lui Cupidon pentru ciclistii fara pereche

Pentru multi dintre noi, cautarea unui partener cat de cat compatibil nu este o misiune tocmai simpla. Ca sa nu mai spunem ca iubirea nu poate fi gasita asa usor, ea vine si pleca singura cand doreste. Intre serviciu, intalniri, plimbari cu bicicleta si timp cu noi insine, incercand sa regasim fericirea din interior si sa devenim autentici, nimeni nu mai are energie sa plece in cautarea jumatatii. Intr-o lume din ce in ce mai populata de site-uri matrimoniale de nisa, era doar o chestiune de timp pana cand cineva avea sa lanseze unul dedicat ciclistilor.

Kelli Salone, o antreprenoare de succes, fosta ciclista profesionista si model, este forta din spatele Ride2Love, un site lansat oficial de ziua indragostitilor la London Bike Show. Ideea a pornit de la experienta sa personala, ea petrecandu-si majoritatea carierei singura, fara cineva care sa o asculte, sa o inteleaga si sa o sustina. Ca fondator al grupului Dame Cycling, Kelli Salone cunoaste multe persoane, atat reprezentante ale sexului feminin, cat si reprezentanti ai celui masculin, in cautarea sufletului pereche, care sa impartaseasca aceeasi pasiune pentru sportul pe doua roti.

La fel ca multe alte site-uri matrimoniale, Ride2Love va permite sa restrangeti cautarile pentru a creste sansele sa obtineti rezultatele relevante pe care le asteptati. Dupa ce ati completat profilul cu fotografii si informatii generale, puteți vizualiza sute de profiluri deja existente in baza de date. Noii membri ai site-ului sunt rugati sa completeze un profil care acopera totul, de la culoarea ochilor la bicicleta de vis. Alte intrebari includ: „Care este cel mai grav accident avut cu bicicleta?” și „Cum te-ar descrie cel mai bun prieten?” De la lansare si pana in prezent, site-ul se poate mandri cu peste 600 de membri din toate colturile lumii. Cu abilitatile antreprenoriale ale lui Kelli Salone si dedicarea acesteia fata de comunitatea de ciclism, Ride2Love va continua sa creasca. Impatimitii plimbarilor pe doua roti se pot inscrie gratuit pana in luna mai 2016.

Ride2Love nu este primul site matrimonial dedicat ciclistilor. Look Mum No Hands! organizeaza periodic evenimente pentru ciclistii fara pereche, in timp ce site-urile Fitness Singles si Sweatt va permit, de asemenea, sa intrati in contact cu persoane pasionate de sport si activitati de agrement. In ultimele 12 luni, site-uri matrimoniale de nisa ca Bristlr (site pentru femei care doresc sa se intalneasca cu barbati cu barba) sau Gluten Free Singles (indiciul este in titlu) castiga tot mai multi adepti.

Foto credit: Ride2Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *