Blog, Media, Noutati, Video

Hexlox, un antifurt revolutionar pentru piesele de bicicleta

La blocarea bicicletei, prioritate are cadrul, fiecare dintre noi uitand cu usurinta de roti si celelalte componente, care devin astfel vulnerabile in fata oricarui potential hot cu o cheie hexagonala, o cheie de piulite sau capacitatea de a manevra precis si fulgerator un sistem cu eliberare rapida. Datorita Hexlox, ati putea fi in curand in masura sa asigurati si aceste piese, fara a fi nevoie sa folositi un alt lacat.

Hexlox

Hexlox este un antifurt revolutionar care protejeaza magnetic orice tip de surub hexagonal de 4 mm, 5 mm sau 6 mm. Acesta nu mai poate fi indepartat pana cand nu este dezactivat sistemul de siguranta, ceea ce se poate face numai cu ajutorul cheii unice care vine la pachet cu fiecare Hexlox. Cantarind doar 2 gr. per surub, acestea sunt si destul de greu de observat odata ce sunt montate pe bicicleta. De fapt, singurul dezavantaj pentru cei mai multi ciclisti este faptul ca vor trebui sa utilizeze tije care sunt fixate folosind cheia hexagonala, in detrimentul celor cu eliberare rapida, in cazul in care doresc sa asigure rotile.

Hexlox transforma ca prin magie ORICE surub existent pe ORICE bicicleta intr-un surub securizat, in doar 3 secunde. Pe o bicicleta, toate componentele detasabile sunt expuse riscului de furt. Acesta este cel mai inteligent si cel mai simplu mod de a proteja ghidonul, mansoanele, saua, pedalele sau alte piese ale bicicletei.

Hexlox A

In cazuri foarte rare, bicicletele extrem de scumpe ar putea folosi suruburi non-magnetice de aluminiu, otel inoxidabil sau titan. Aceasta nu este o problema, producatorii putand furniza o insertie magnetica pentru aceste suruburi sau unele inlocuitoare. Ambii antreprenori au trait in mai multe tari si au avut parte de experiente neplacute cu hotii de biciclete. Pe parcursul ultimilor doi ani, ei au realizat si testat acest sistem de siguranta. Cei doi au lansat o campanie pe Kickstarter, al carei scop este strangerea a 20.000 €. Exista diverse pachete disponibile pentru sustinatori, incepand de la 21 € pentru doua suruburi Hexlox si o cheie. In cazul in care acesta se dovedeste a fi un proiect de succes, livrarile sunt planificate pentru lunile mai si iunie.

ARTICOLE ASEMANATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *