Blog, Casti, Echipament, Media, Noutati

Vreti sa iesiti din tipare? Alegeti o casca de protectie pictata manual!

Intai de toate, casca de protectie nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din echipamentul de baza pentru bicicleta. Rolul principal al acesteia este de a va proteja, nu de a va face sa aratati cat mai bine. Numarul de persoane care se accidenteaza grav si iremediabil din cauza nepurtarii castii este cutremurator. Inkwell Helmets este unul dintre nenumaratii producatori care au rezolvat si problema designului. Acestia au lansat o gama larga de casti de protectie de inalta calitate, inedite si ultramoderne.

Noi ne-am indragostit la prima vedere de fiecare exemplar in parte. Toate arata ca mici opere de arta ce pot fi purtate pe cap. Nu este deloc surprinzator ca aceasta companie a fost fondata de un artist vizual. Danielle Baskin si-a dorit sa transforme casca plictisitoare pentru bicicleta intr-un accesoriu la moda. Fiecare produs este unic, pictat manual si expediat in orice colt al lumii. Ea spera sa schimbe modul in care oamenii percep obiectele utilitare si sa convinga biciclistii sa se deplaseze mai in siguranta.

Castile de protectie sunt infrumusetate cu cerneluri irizante, reflectorizante si acrilice, apoi sigilate cu un lac UV, care le confera rezistenta la zgarieturi si apa. Fiecare exemplar este captusit cu spuma ajustabila pentru a se potrivi perfect.

Iata cateva dintre cele mai reusite modele marca Inkwell Helmets! Siguranta nu trebuie sa compromita stilul si nici invers.

Casca Brain (155 $)

Casca Circuit Board (185 $)

Casca Atom (Reflectorizanta) (105 $)

Casca Gem (Irizanta) (115 $)

Casca Glow-in-the-dark Hypercubes (115 $)

Casca Constellations (Reflectorizanta) (90 $)

Casca Alhambra Mosaic (285 $)

Casca Globe (300 $)

Casca Moroccan (215 $)

Casca Tarot Card (Swords) (245 $)

Casca Windmill (165 $)

Casca Peach (145 $) – Casca Red Apple (185 $) – Casca Strawberry (285 $) – Casca Avocado (135 $) – Casca Tomato (160 $) – Casca Orange (185 $) – Casca Kiwi (195 $) – Casca Pineapple (285 $)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *