Blog, Media, Nutritie, Stiri, Video

Torq lanseaza primul gel energizant alcoolizat

Zilele insorite sunt pe cale sa devina tot mai rare, toamna isi intra in drepturi si, curand, se asterne prima ninsoare. Sezonul de ciclism se apropie cu pasi repezi de final, iar multi dintre noi se confrunta cu o mare dilema. Ar trebui sa urmeze planul deja stabilit cu mult timp inainte, cand vremea era inca frumoasa, iar serile erau lungi, si sa aleaga bicicleta in locul masinilor cu multi cai putere sub capota sau sa puna vehiculul cu doua roti in cui pana la primavara? Incetul cu incetul, bicicleta devine indispensabila si pasionatii de ciclism, iubitorii de sport si natura, nu renunta la pedalat, indiferent de anotimp.

Pentru mentinerea sanatatii si a formei sportive, pe langa o bicicleta performanta si un echipament adecvat, nutritia joaca un rol foarte important. Dintre produsele energizante, gelurile pot fi considerate o aparitie relativ recenta. Avantajul fundamental al acestora este ca ofera o doza mare de energie pentru o perioada de aproximativ 30 de minute. Producatorii se intrec in a-si seduce clientela cu diverse arome exotice, racoritoare si chiar usor amare sau sarate. Pentru a sarbatori Halloween-ul si sezonul de iarna ce se apropie, Torq lanseaza pe piata primul gel energizant slab alcoolizat. Spre deosebire de Mojito, gelul celor de la High5 cu aroma cocktailului cu acelasi nume, Winter Shandy chiar are un continut de alcool de 1.2 %. Creat in colaborare cu fabrica de bere Adnams din Southwold, Suffolk, acesta este inspirat de cea mai populara si cea mai bine vanduta bautura a lor, si anume berea Ghost Ship. Renumita bautura se regaseste intr-un plic cu gel in proportie de 24 %.

gel-energizant-torq-winter-shandy-a

Nu trebuie sa va ingrijorati ca v-ati putea imbata. Ar trebui sa consumati aproximativ 34 de geluri pentru a ingera aceeasi cantitate de alcool care se regaseste intr-o jumatate de halba de bere Adnams. Compania recomanda folosirea a doua, pana la trei, produse pe ora. Gelurile energizante sunt produse dupa aceeasi formula avansata (2:1 maltodextrina:fructoza) ca cele marca Torq de pana acum, deci veti obtine acelasi impuls de energie de care aveti nevoie atunci cand faceti o plimbare lunga sau istovitoare. Norocosii care au incercat noul produs se declara incantati de gustul deosebit pe care il are. Winter Shandy este disponibil in editie limitata. Pentru cei interesati, pretul unei cutii cu 15 plicuri este 27.75 £. Click aici pentru a fi redirectionati spre magazinul online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *